Verzending & Retouren

Verzending

Voor de producten die je kan vinden bij uncle gadget vragen we geen verzendkosten naar Nederland & België. Dus je krijgt geen verrassingen in je winkelmandje.

Door te bestellen bij uncle gadget gaan we jouw bestelling met de uiterste zorg versturen. Omdat je het product hoogstwaarschijnlijk gaat gebruiken op vakantie wil je het natuurlijk zo snel mogelijk ontvangen. Wij zullen er alles aan doen om de bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

De levertijd naar een adres in Nederland telt 1 tot 2 werkdagen. Naar België duurt het helaas nog wat langer, ongeveer 3 werkdagen. Bestel je in het weekend, houd dan rekening met een langere verzendtijd, want PostNL gaat niet zo rap.

Levering
Je bestelling wordt geleverd door PostNL. Je krijgt van ons een track and trace code wanneer ze langskomen. Als je ze net gemist hebt, gaan ze het een dag later nogmaals proberen. Na de 3e keer, zullen ze het pakket bij een afhaalpunt plaatsen. Maar daarvoor krijg je een briefje op je deurmat.

Retourprocedure

Natuurlijk willen we je zo goed mogelijk van dienst zijn. Mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn, dan kan de overeenkomst binnen 14 dagen na ontvangst worden herroepen. Dan storten wij het geld inclusief retourkosten naar je terug. Lees hier ook het herroepingsrecht. Zorg er altijd voor dat het artikel volledig wordt geretourneerd, dus inclusief verpakking. Stuur je pakketje naar onderstaand adres:

Uncle gadget
Carlsonstraat 3

8263 CA Kampen

Nederland

Om zo gemakkelijk mogelijk de retour te verwerken werkt het voor ons het snelste als je in het pakketje een briefje stopt waarin je aangeeft waarom het retour komt. Schrijf hier ook je persoonlijke gegevens inclusief bankrekeningnummer bij, en dan zullen we de retour zo snel mogelijk verwerken.

Als een artikel te snel kapot is gegaan kunnen we samen op zoek naar een oplossing. Neem bij twijfel altijd even contact op met ons via het onderstaande  mailt.  Je krijgt sowieso een reactie.

E-mail: info@unclegadget.nl

Sinotive
Parallelweg Noord 34
5553CA Valkenswaard
Nederland

KvK: 55602290
BTW nr: NL820382280 B01

Bank gegevens:
Rabobank Valkenswaard
Markt 36
NL-5550 AA Valkenswaard
IBAN nr: NL71 RABO 0149 1138 70