Snorscooter helm

Snorscooter helm

Vanaf 1 april is het verplicht om voor een snorscooter, met een blauw nummerbord, een helm te dragen. Het wordt namelijk te druk op het fietspad, waardoor de snorscooters naar de rijbaan moeten. Maar zit je nu echt te wachten om met je hippe snorscooter een helm te dragen? Daar is een oplossing voor bedacht:

De Closca snorscooter helm, eigenlijk een fietshelm maar ook geschikt voor je snorscooter die er wel mooier uit ziet. Het design is komt uit Valencia, en heeft een Red Dot Award gewonnen voor het mooiste ontwerp helm. En wij snappen dat wel. Bekijk hier alle Closca helmen.

Closca Nodig Fietshelm

Closca helm zwart sfeer5

Het grote voordeel van deze helm is dat deze kan worden ingeklapt. Zo kan je de helm gemakkelijk opbergen. Het is gemaakt van glasvezel, waardoor het lekker licht is om mee te nemen. Bekijk de Closca helmen. De helm voldoet natuurlijk aan alle veiligheidsnormen zodat je veilig de weg op kunt.

01 1 Closca Fuga Colors Collection Braun

Closca is een bedrijf uit Spanje dat deze mooie helmen maakt om de wereld een beetje veiliger te maken. Zij vinden dat de helmen niet perse lelijk moeten zijn. Ze hebben wat design toegevoegd waardoor het tot dit geniale resultaat is gekomen. En deze helmen zijn dus ook geschikt voor de snorscooter of snorfiets.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *