Snorfiets Utrecht

Snorfiets Utrecht

Heb jij een snorfiets in Utrecht en ben jij nu benieuwd of ook hier een helm verplicht gaat worden? Dan ben je aan het juiste adres. De snorfiets in Utrecht heeft op dit moment nog geen helmplicht, maar je kan er donder op zeggen dat ze dit ook gaan invoeren. In Amsterdam is het al verplicht, en vaak volgt Utrecht dit voorbeeld. Snorfiets Utrecht? Binnenkort vast en zeker verplicht!

Je kan dus twee dingen doen. Lekker wachten tot je een keer van het fietspad wordt geweerd, of je gaat vast oriënteren, op zoek naar een helm waar je mee voor de dag kunt komen. En laten wij je daar nou eens bij kunnen helpen. Wij kennen namelijk de mooiste fietshelm die geschikt is voor de snorfiets, namelijk van het merk Closca. Dit is een Spaans merk dat een Red Dot Award heeft ontvangen voor het design van de mooiste design fietshelmen. En deze fietshelmen zijn ook geschikt voor de snorfiets. Bekijk hier de helmen.

Closca Fuga Fietshelm

Closca helm zwart sfeer5

Maar er is nog een ander voordeel waarom deze fietshelmen uitermate geschikt zijn voor de snorfiets. Want een snorfiets heeft geen afgesloten ruimte, wat een scooter wel heeft om een helm in op te bergen. Het voordeel van de Closca Fietshelm is dat deze in te klappen is. Hierdoor kan je deze gemakkelijker meenemen in je tas waardoor je het niet aan je snorfiets hoeft laten hangen. Wel zo handig. Bekijk hier de helmen voor jouw snorfiets utrecht.

01 1 Closca Fuga Colors Collection Braun 1

One reply on “Snorfiets Utrecht

  • chantal

    Heb een snoorscooter die rijd maar 25km’ ik woon in utrecht” als het hier ook binnekort hier is” ik dit niet doen” vind dit levensgevaarlijk” weet niet wie dit bedacht heeft’ in een keer! maar ik ga niet op de rijbaan rijden, met die auto,s bussen vrachtwagens, vind dit echt eng! ik blijft mooi op de fietspad rijden! voel ik me veel veilige! ik ga gewoon overtredingen doen! mijn zie je niet op de wegrijden, punt!! ik hoop een ding dat utrecht, niet mee gaat doen!!!

    Beantwoorden

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *