Snorfiets naar rijbaan utrecht

Snorfiets naar rijbaan Utrecht

In Amsterdam is het al gaande. De snorfiets wordt verbannen naar de rijbaan in plaats van dat deze op het fietspad mag blijven. De fietspaden worden te vol, en daardoor moet de snorfiets wijken. Maar met zijn 25 km/uur is de rijbaan ook niet altijd een goed idee. Daarom is een helm verplicht. De snorfiets naar rijbaan Utrecht is nog niet definitief. Maar in dit soort gevallen volgt Gemeente Utrecht vaak snel Amsterdam op. En dan wordt ook de snorfiets helm in Utrecht verplicht.

Maar moet ik nu echt met zo’n lelijke fietshelm op mijn mooie snorfiets zitten? Nee, kies voor een design fietshelm van het merk Closca. Dit is een Spaans merk dat een award heeft gekregen voor het ontwerpen van de mooiste fietshelm! En deze zijn ook geschikt voor snorfietsen. En waarom deze fietshelmen echt geschikt zijn voor een snorfiets, is omdat deze inklapbaar zijn. Omdat je als snorfietser geen plek hebt om je helm te bewaren, is het handig als je helm kan inklappen, waardoor je deze gemakkelijk kunt meenemen. Bekijk hier de fietshelmen van het merk Closca.

Closca Fuga Fietshelm

Closca helm zwart sfeer5

De Closca Fietshelmen voldoen natuurlijk aan alle veiligheidseisen tot maximaal 45 km/uur. Hierdoor is de fietshelm ook geschikt voor de snorfiets. Bekijk hier alle fietshelmen.

Closca Fuga Fietshelm

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *