Snorfiets helmplicht

Snorfiets helmplicht

Je ziet steeds vaker dat de snorfiets verplicht met een helm op moet. Dit komt omdat de Nederlandse fietspaden te druk worden, en alles wat geen fietser is (of te snel gaat) moet van het fietspad af. Het betekent dat de snorfiets op de rijbaan moet gaan rijden met 25 kilometer per uur. Niet in alle situaties zal dit heel logisch zijn, vandaar dat een fietshelm verplicht is. Dus er is een snorfiets helmplicht.

Closca Fuga Fietshelm

Shit, moet ik nu echt zo’n lelijke fietshelm op, op mijn snorfiets? Ik heb juist een snorfiets, zodat ik geen helm hoefde! Daarvoor hebben we de oplossing. Er bestaat tegenwoordig een design fietshelm van het merk Closca, waarmee je wel gezien wilt worden. Voldoet natuurlijk aan alle veiligheidseisen voor een snorfiets, maar heeft ook een handige eigenschap: je kan deze fietshelm inklappen. Dus na gebruik klap je de helm in, en kan je hem zo meenemen in je tas. Wel zo handig, want een snorfiets heeft geen ruimte om je helm op te bergen. Bekijk hier alle fietshelmen.

Closca Fuga Fietshelm

Deze fietshelmen zijn geschikt voor de snorfiets, en hebben een Red Dot Award gewonnen. Dit is de prijs voor het mooiste design van een fietshelm. Wij durven wel te zeggen dat dit de mooiste fietshelm is die je gaat tegenkomen. Door het elegante design kan je er overal mee voor de dag komen. Ook kan je aan de onderkant van dezelfde fietshelm een randje bevestigen, voor in de winter. Dit houdt de koude oren buiten de deur. Snorfiets helmplicht? Yes! ik mag een fietshelm uitzoeken. Bekijk hier alle fietshelmen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *