Snorfiets helm

Snorfiets helm

Voor de snorfiets is een helm verplicht. De fietspaden worden steeds drukker, en daarom moeten de snorfietsen naar de rijbaan. Omdat ze slechts 25/km per uur gaan, is het niet altijd even veilig, en daarom is een snorfiets helm verplicht.

Wat is een geschikte helm voor een snorfiets? In principe kan dit hetzelfde zijn als een fietshelm, omdat je in principe niet veel harder gaat dan een fiets. Je hebt niet automatisch een fietshelm nodig die geschikt is voor fietsen die 45 km/uur kunnen. Een normale fietshelm voorstaat. Het geeft je voldoende bescherming.

Maar moet je nu perse zo’n lelijke helm op? Wat ons betreft niet. Je moet een helm op, maar kies dan voor een mooie. Bijvoorbeeld deze design fietshelm van het merk Closca. Dit Spaanse merk heeft een Red Dot Award ontvangen voor het mooiste ontwerp fietshelm, die ook geschikt is voor snorfietsen. Maar beoordeel vooral zelf of je dit ook een mooie fietshelm vind. Bekijk hier de fietshelmen.

Closca Fuga Fietshelm

 

Closca helm zwart sfeer5

 

De Closca fietshelm voldoet aan alle veiligheidseisen, en is ook geschikt voor snorfietsen. En waarom het zeker geschikt is voor de snorfiets, is dat deze fietshelm in te klappen is. Omdat je bij een snorfiets niet de ruimte hebt om een helm in af te sluiten, wat een scooter wel heeft, moet je deze helm meenemen. En laat daar nou de Closca helm perfect voor zijn. Bekijk hier de helmen.

01 1 Closca Fuga Colors Collection Braun 1

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *