Snorfiets helm verplicht

Snorfiets helm verplicht

Vanaf 2019 is het verplicht om in Nederland een helm te dragen op een snorfiets. Dit komt omdat je in sommige gevallen op de rijbaan moet rijden. Aangezien je niet harder mag dan 25 km per uur, kan dit voor spannende situaties zorgen. Daarom is er besloten dat je een helm moet gaan dragen.

Bij het denken aan een (snor)fietshelm denk je waarschijnlijk meteen aan een grote knots van een helm. Maar de tijd heeft ook bij de ontwikkeling van fietshelmen niet stilgestaan. Zo kennen we de mooiste fietshelmen van het Spaanse merk Closca. Ze hebben een Red Dot Award gekregen voor hun Fuga fietshelmen-lijn. Deze helmen voldoen natuurlijk aan alle veiligheidskeurmerken, maar zien er daarnaast ook nog mooi uit. Bekijk hier de Closca Fietshelmen

Closca Fuga Fietshelm

 

Closca helm zwart sfeer5

 

Maar er zit nog een ander voordeel aan deze fietshelm waardoor deze extra geschikt is voor de snorfiets. Deze helm kan je namelijk inklappen, waardoor je deze gemakkelijker mee kunt nemen. Want een snorfiets heeft geen extra opbergruimte die je kunt afsluiten, waardoor je de helm wel mee moet nemen. Bekijk hier de helmen die perfect zullen zijn voor jouw snorfiets.

Closca helm zwart sfeer2

Closca helm zwart sfeer

De fietshelmen van Closca zijn geschikt voor de snorfiets, en hebben een Red Dot Award gewonnen. Dit betekent dat ze een prijs hebben gekregen voor de mooiste (snor)fietshelmen ooit ontworpen. Daar kan je mee gezien worden! Bekijk hier de Closca fietshelmen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *