Snorfiets België

Snorfiets België

In België is een helm op je snorfiets verplicht. De wegen zijn te gevaarlijk om geen snorfiets helm te gebruiken. Vaak is een fietshelm voldoende, als deze maar voldoet aan de nodige keurmerken. In Nederland wordt de helm ook al steeds vaker verplicht voor een snorfiets. Snorfiets België? Helm verplicht!

Maar, moet je nu echt zo’n lelijke helm op terwijl je maar 25 km/uur gaat? Nee! We maken je graag kennis met de mooie design fietshelmen van Closca. Zij hebben een Red Dot Award gewonnen voor het ontwerp van de mooiste fietshelm. En deze fietshelmen zijn ook geschikt voor snorfietsen. En het meest fijne van deze fietshelm, is dat je ze ook kunt inklappen. Dit is handig omdat je in je snorfiets geen plek hebt om je helm in op te bergen, wat een scooter wel heeft. Bekijk hier alle fietshelmen.

Closca Fuga Fietshelm

Closca helm zwart sfeer5

De fietshelmen van Closca zijn geschikt voor snorfietsen. Ze komen in twee verschillende kleuren, wit of zwart. Doordat ze in te klappen zijn kunnen ze gemakkelijk worden meegenomen. Bekijk hier alle fietshelmen.

01 1 Closca Fuga Colors Collection Braun 1

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *