Snor fietshelm

Snor fietshelm

Een snor voor je fietshelm? Of een helm voor je snorfiets? Bij dit laatste kunnen we helpen. Steeds vaker is het verplicht om een helm te dragen op een snorfiets. De fietspaden worden steeds drukker, en dat betekent dat de snorfiets naar de rijbaan moet. Maar met je 25km/uur is dit niet in alle situaties even veilig. Daarom is een helm verplicht.

Maar wat is dan een helm voor je snorfiets? Dit kan een normale fietshelm zijn, omdat je nu eenmaal niet veel harder gaat dan een fietser. Je hoeft er alleen wat minder moeite voor te doen. Wij kennen de mooiste fietshelmen, die ook geschikt zijn voor op de snorfiets. Het merk Closca heeft een design fietshelm ontworpen waarbij ze een Red Dot Award hebben gewonnen. Dit is een award voor de mooiste helm. Maar beoordeel natuurlijk zelf! Bekijk alle Closca helmen.

Closca helm zwart sfeer5

Closca Fuga Fietshelm

Maar naast dat deze fietshelm voldoet aan alle veiligheidseisen en geschikt is voor de snorfiets, kan deze helm ook worden ingeklapt. Dit is ideaal voor de snorfiets, want daar heb je geen ruimte om de helm in op te bergen, wat scooters wel hebben. Door de helm in te klappen kan je de fietshelm gemakkelijk meenemen. Bekijk alle fietshelmen.

01 1 Closca Fuga Colors Collection Braun 1

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *