Bereikbaar via e-mail, telefoon of via de chat. Elke dag tot 22:00 uur bereikbaar.

Gratis verzending naar Nederland en België. Ook gratis retour.

Betalen kan eenvoudig met iDeal, PayPal, Mister Cash of met AfterPay.

"We make your trip awesome"

Wie is uncle gadget?
Ik ben Frank Maessen en heb in 2009 het bedrijf uncle gadget gestart. Dit ben ik gestart omdat ik te vaak leuke reisgerelateerde gadgets voorbij zie komen, die nog niet op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn. En dat is zonde. Sterker nog, het is klote! Wij Nederlanders reizen overal naar toe. Op elke berg, hoe afgelegen dan ook, kom je weer zo’n Nederlander tegen. En dat zelfs zonder die gadgets die de reis echt even gemakkelijker maken. Dus het is mijn missie om gadgets die niet in Nederland en België verkrijgbaar zijn aan te bieden, zodat jouw reis echt awesome wordt.

Hoe kom je aan die producten joh?
De wereld wordt steeds kleiner, en het wordt steeds gemakkelijker over de hele wereld producten te vinden die passen bij de denkwijze van uncle gadget. Dus elke gadget komt uit een ander land. Bij de productdetails geven we aan waar het product vandaan komt, en welke bedrijven/ontwerpers het product gemaakt hebben. Wel zo transparant.

Hoe zit het met de verzendkosten?
Terechte vraag! Alle producten die we op uncle gadget aanbieden hebben geen verzendkosten (naar Nederland of België). Ofja, die zitten al in de verkoopprijs. Je krijgt bij ons dus geen verrassingen in je winkelmandje.

Betaal ik retourkosten?
Nee joh, doe eens niet zo ouderwets. Als een artikel niet bevalt, of de maat is niet goed dan kan het artikel gratis retour. Wij betalen je het artikel terug en doen daar ook de kosten bij van het retour sturen.

Wat als het product niet bevalt?
Als je een product bij uncle gadget hebt gekocht kan je deze sowieso binnen 14 dagen retour sturen. Je krijgt in dat geval gewoon je geld terug. Maar we zijn geen bibliotheek, dus je kan het product niet eerst vaak gebruiken en dan eens gaan terugsturen. En als het buiten die 14 dagen is? Dan knijpen wij soms een oogje dicht 😉

Mogen wij je uitlichten?
Graag zelf! We hebben niets liever! Geef ons dan wel even een seintje, zodat we weten waar die massale bezoekers ineens vandaan komen. En dan zorgen we ervoor dat we voldoende aanbod hebben op de gadget die je wilt uitlichten.

FRANK MAESSEN rond

Eigenaar uncle gadget

E-mail ons: frank@unclegadget.nl

Je krijgt altijd een reactie.

0031 (0)6 53 65 65 56 voor telefonisch contact
0031 (0)6 53 65 65 56
voor WhatsApp

Je kan ons ook altijd bereiken op de chat (rechts onderin)

uncle gadget
Parallelweg Noord 34
5553CA Valkenswaard
KvK: 55602290
BTW nr: NL820382280 B01