Helm snorscooter

Helm snorscooter

Vanaf 1 april is het verplicht een helm te dragen op een snorscooter. De fietspaden worden te druk, waardoor de snorscooters niet meer op het fietspad mogen. Ze worden naar de rijbaan verplaatst, waar het gevaarlijker is om te rijden. Daarom moeten alle snorscooters met een blauw nummerbord een helm dragen. Maar moeten die helmen altijd zo lelijk zijn? Daar dacht Closca anders over:

De helmen van Closca zijn eigenlijk gemaakt voor elektrische fietsen, maar zijn ook zeker geschikt voor snorfietsen die begrenst zijn tot 25 km/uur. Bekijk hier alle Closca helmen.

Closca Nodig Fietshelm

 

Closca Fuga Fietshelm

De Closca helmen komen uit Valencia, waar ze een Red Dot Award hebben gewonnen voor het mooiste ontwerp helm. Ze hebben de helmen gemaakt van glasvezel, waardoor ze makkelijk zijn mee te nemen. En het mooie is, deze helm is ook in te klappen, waardoor het nog gemakkelijker wordt om de helm snorscooter mee te nemen. Bekijk hier de Closca helmen voor snorscooters.

01 1 Closca Fuga Colors Collection Braun 1

01 1 Closca Fuga Nordic Wheat

De Closca helmen voldoen aan alle veiligheidsnormen voor de stadsfiets, elektrische fiets en voor snorfietsen die begrenst zijn voor snorscooters en snorfietsen. De helmen zijn beschikbaar in het wit en in het zwart. En mocht het wat kouder zijn, kan je er ook een Nordic Visor aan vast maken, een bondje om je oren warm te houden. Bekijk alle Closca helmen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *