Betaling

Betaalmethodes

Bij uncle gadget is betalen ontzettend gemakkelijk (Het ontvangen van je pakketje trouwens ook). Je kan bij ons veilig betalen met iDeal, PayPal en Mister Cash. Na de betaling krijg je een e-mail met daarin de bevestiging van je bestelling. Het is bij ons niet mogelijk achteraf te betalen.

Paypal

Met PayPal kan je eenvoudig online betalingen doen via bankoverschrijving of creditcard. Je kan gemakkelijk een account aanmaken op Paypal.com en je gewenste betaalmiddel koppelen. Met PayPal kan je eenvoudig online betalen.

iDeal

Met deze betaalmethode is het mogelijk een bestelling te betalen met een Nederlandse bankpas en kaartlezer. Bij deze betaalmethode kan je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met de bank van jouw keuze. Je rekent af in een veilige betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Mistercash

Mistercash is het betalingssysteem in Belgie, wat te vergelijken is met het iDeal betalingssysteem in Nederland. Met Mistercash kan je sinds 2006 ook internettransacties mee verrichten. De aangesloten banken zijn KBC, Belfius, Fortis, Fintro, AXA, CBC, ING en VDK spaarbank.