Betaling

Betaalmethodes

Bij uncle gadget is betalen ontzettend gemakkelijk (Het ontvangen van je pakketje trouwens ook). Je kan bij ons veilig betalen met iDeal, PayPal, AfterPay en Mister Cash. Na de betaling krijg je een e-mail met daarin de bevestiging van je bestelling. Het is bij ons ook mogelijk achteraf te betalen.

paypalec

Met PayPal kan je eenvoudig online betalingen doen via bankoverschrijving of creditcard. Je kan gemakkelijk een account aanmaken op Paypal.com en je gewenste betaalmiddel koppelen. Met PayPal kan je eenvoudig online betalen.

ideal

Met deze betaalmethode is het mogelijk een bestelling te betalen met een Nederlandse bankpas en kaartlezer. Bij deze betaalmethode kan je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met de bank van jouw keuze. Je rekent af in een veilige betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

mistercash

Mistercash is het betalingssysteem in Belgie, wat te vergelijken is met het iDeal betalingssysteem in Nederland. Met Mistercash kan je sinds 2006 ook internettransacties mee verrichten. De aangesloten banken zijn KBC, Belfius, Fortis, Fintro, AXA, CBC, ING en VDK spaarbank.

Logo afterpay checkout M – Achteraf betalen
AfterPay voert voor https://unclegadget.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.